Opgelet: nog verkrijgbaar tot einde voorraad en wordt opgevolgd door het Facila neXt gamma.

Eenvoudig, veelzijdig en esthetisch

ENTRYA levert professionele videofonie-oplossingen. Onze videofoons zijn niet enkel gericht op het comfort en de veiligheid van de eindgebruiker, maar bovendien heel gemakkelijk te plaatsen. Tijdrovende en ingewikkelde installaties behoren definitief tot het verleden! Dankzij het FACILA tweedraads-videointercomsysteem verloopt de installatie van de videofoon snel en probleemloos. FACILA videofonie is geschikt voor een brede waaier aan toepassingen in woningen, appartementen en villa’s. Stel je FACILA videofonie zelf samen of kies voor een kant-en-klare kit. Voor elk project vind je zo beslist de ideale oplossing

Elegant design met haarscherp beeld

Voor de aankoop van Facila producten, neem contact op met je lokale vakhandel!

Multifunctioneel

De veiligheid van je huis begint bij de deur. Met de FACILA videofonie controleer je wie binnenkomt. Zoek je een video intercom die je gemakkelijk installeert, bedient en uitbreidt? Dan is FACILA perfect voor jou.

Pan-tilt-zoom

Met de pan-tilt-zoom functie vergroot je het beeld op het scherm van de binnenpost. Door middel van de pijltjes navigeer je snel naar het gewenste deel van het uitvergrote beeld. Zo bekijk je personen of objecten nog nauwkeuriger.

Tweedraads systeem

Gedaan met ingewikkelde installaties! Met het tweedraads bussysteem van FACILA heb je amper bedrading nodig. Dankzij de twee omkeerbare draden vermindert het risico op fouten aanzienlijk en bespaar je veel tijd!

Online brochures

Bekijk onze brochures, technische fiches en handleidingen.

Contacteer ons

Vul ons contactformulier in en wij zoeken een vertegenwoordiger of groothandel in je buurt!