ALWAYS CONNECTED

Facila neXt

Met de Facila neXt introduceert Entrya een innovatieve video intercom waarmee je zelfs vanop afstand communiceert.

De Facila neXt staat garant voor gebruiksgemak en comfort. Verbind de Facila neXt met je wifi, installeer de app en communiceer via je smartphone waar je ook bent.
Voor de installatie heb je geen nieuwe kabels nodig. De Facila neXt sluit je vlot aan op de bestaande bedrading van je deurbel.

Het Facila neXt systeem is uitbreidbaar tot 32 binnen- en 4 buitenposten.

Facila neXt buitenposten

Gepersonaliseerd naamplaatje

Het strakke design van de Facila neXt buitenpost D21S krijgt een extra verfijnde look door het zwart gepersonaliseerde naamplaatje. Je naam en huisnummer gegraveerd als transparante tekst op een zwarte achtergrond geven duidelijk aan wie te bereiken. Zowel de vermelding van slechts één naam voor een residentiële woning als meerdere namen voor een appartement zijn mogelijk, met een maximum van 4 drukknoppen. Het naamplaatje is UV-bestendig, verlicht en garandeert een permanente duidelijke inhoud.

Appartementsgebouw

Geschikt voor je appartementsgebouw
De ideale oplossing voor je eengezinswoning, woning met praktijkruimte, stadswoningen met meerdere toegangen of kleinere appartementsgebouwen. De Facila neXt D21S en D21S/B zijn verkrijgbaar van 1 tot en met 4 drukknoppen. Het Facila neXt systeem is uitbreidbaar tot 32 binnenposten in combinatie met max. 4 buitenposten.

Inbouw buitenpost met codeklavier

Video intercom buitenpost met een RVS behuizing

De combinatie van slechts één beldrukknop en het codeklavier zorgt voor een strakke en elegante buitenpost. De aangename, duidelijke druktoetsen laten zich moeiteloos bedienen. Bovendien zijn de toetsen verlicht, opdat je ook in het donker probleemloos kunt aanbellen of je code kunt intoetsen.

Naambordje

Toets je nummer in en bel aan!
Combineer de Facila neXt buitenposten D22S of D22F met het ENTRYA naambordje voor een duidelijk overzicht van de appartementbewoners. Het aluminium naambordje met RVS-look is voorzien van een degelijk afgeschermd venster.

Facila neXt binnenposten

Glazen touchscreen

Het touchscreen van de Facila neXt is gemaakt van glas. Daarmee kiezen wij resoluut voor kwaliteit. Het gebruik van glas resulteert in een strak, duurzaam ontwerp. Bovendien is dit onderhoudsvriendelijk omdat het geen stof aantrekt en veel minder gevoelig is voor krassen.

Monitor met ingebouwde wifi-ondersteuning

Bediening vanop afstand met Android/iOS app.
Eenvoudige installatie en communicatie met de Facila neXt via je smartphone

Blijf in verbinding, om het even waar je bent

Op je werkplek, op kantoor of thuis: met de Facila neXt app ben je altijd verbonden met je woning. Je kunt via je smartphone eenvoudig toegang krijgen tot je Facila neXt installatie door de app te installeren en verbinding te maken
met het systeem. Met de Facila neXt app op je smartphone houd je, van om het even waar, je tuin of huis in de gaten.

*  De getoonde smartphone dient alleen ter illustratie en is niet inbegrepen bij de Facila neXt aankoop.

D21S

D22S

D21S/B

De Facila neXt app kan gratis gedownload worden in de Apple App Store en Google Play Store. De Facila neXt app en toestellen werken alleen in combinatie met het gamma Facila neXt van ENTRYA en zijn niet compatibel met het Facila-gamma van ENTRYA. De getoonde smartphone dient alleen ter illustratie en is niet inbegrepen bij de Facila neXt aankoop.

Online brochures

Bekijk onze brochures, technische fiches en handleidingen.

Contacteer ons

Vul ons contactformulier in en wij zoeken een vertegenwoordiger of groothandel in je buurt!