Entrya

IP camera met Smart DualLight-technologie

Camera’s met Smart DualLight-technologie leveren levendige kleurenbeelden, zelfs in het donker. Dankzij deze geavanceerde technologie ontvang je altijd heldere en gedetailleerde opnames, ongeacht de lichtomstandigheden.

DualLight netwerkcamera

De kracht van zichtbaarheid in duisternis

StarLight netwerkcamera

Uitstekende beeldkwaliteit

Network Video Recorder

Professioneel en betrouwbaar

Met de innovatieve Smart DualLight-technologie registreert de camera kleurenbeelden voor betere herkenbaarheid in het donker. Bovendien vermindert deze technologie de lichtvervuiling wanneer het doelwit zich buiten het bewakingsgebied bevindt.

Dankzij het geavanceerde deep learning-algoritme bieden de StarLight netwerkcamera’s functies zoals perimeterbeveiliging en Smart Motion Detection voor de herkenning van personen en voertuigen.
De StarLight-technologie garandeert een betere beeldkwaliteit, zelfs in omstandigheden met weinig licht.

Netwerk Video Recorder voor netwerkcamera’s, SATA-interfaces voor harde schijven tot 14TB (harde schijf niet inbegrepen) en alarmin- / uitgang. Eenvoudige installatie dankzij automatisch herkennen en activeren van Entrya IP-camera’s. Slimme functies voor opnemen, zoeken en afspelen van Smart bewegingsdetectie met herkenning van personen en voertuigen. Alarmmeldingen via e-mail, pushmelding (app) of bekabelde uitgang.