Over Entrya

Wij, Entrya Technologies, produceren en verdelen innovatieve toestellen met een focus op gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Ons gamma bestaat uit videofonie, codeklavieren en home automation. Eén voor één producten met een vlotte bediening en eenvoudige installatie!

Innoveren

Grensverleggend en vernieuwend met het oog op een veilige toegang. Dat is ons uitgangspunt! Hoe gemakkelijk verloopt de plaatsing van het toestel? Hoe intuïtief is de bediening? Hoe betrouwbaar en veelzijdig is het systeem? Door de producteigenschappen telkens in vraag te stellen, slagen wij erin innoverende producten aan te bieden die eenvoudig en praktisch zijn.

Ontwikkelen

Dankzij de vele jaren ervaring spelen wij makkelijk in op de behoeften van onze klanten. Bij de ontwikkeling van onze producten vertrekken wij steeds vanuit de wereld van de installateur en eindgebruiker. Dit resulteert in geslaagde ontwerpen met oog voor technologie en design.

Gepersonaliseerde Service

Ons professioneel team staat steeds voor je klaar en zoekt samen met jou naar de gewenste oplossing.

Kwaliteitsoplossingen

Onze toestellen zijn ontwikkeld volgens de strenge Europese normen en staan voor optimale kwaliteit en functionaliteit.

Eenvoudige Installatie

De eenvoudige installatie en het gebruiksgemak maken onze producten zeer toegankelijk voor alle gebruikers.

Your home connected

Entrya

Onze missie is jou te verbinden met je thuis, om het even waar je bent! Met software die je toelaat je eigen huis vanop afstand te bedienen en waarmee je kan kijken wie er voor de deur staat, streven we naar een veilige omgeving voor jou en je familie. We ontwikkelden gebruiksvriendelijke producten waarbij geen technische voorkennis nodig is. Onze apps zijn terug te vinden in de App Store en Google Play. De innovatieve communicatietoestellen die we op de markt brengen, zijn steeds ontwikkeld met zowel de installateur als klant voor ogen. Een eenvoudig installatieproces met een klantvriendelijke handleiding!