De EntraHOME vereist een werkende draadloze verbinding met de Cloudserver. Deze verbinding wordt gemaakt op TCP-poort 8883 dus het kan zijn dat een Firewall-regel moet worden aangemaakt die deze verbinding toestaat.

Zonder deze, kun je de knop op het apparaat gebruiken om de uitgang te schakelen. Of indien een codeklavier is aangesloten kunnen gebruikers dit gebruiken als ze niet aan een tijdzone zijn gekoppeld.

Indien er geen draadloze internetverbinding beschikbaar is, kun je een verbinding aanmaken met behulp van een 4G-modem. Dit zal een WiFi hotspot maken en de data converteren naar een 4G mobiele verbinding.

Abonnementen zijn gekoppeld aan de Apple-/Google-gebruiker die het abonnement heeft geactiveerd. Indien je een gebruiker deelt met verschillende smart-apparaten, dan is het abonnement ook beschikbaar op al deze smart-apparaten.

Maar je kan niet een abonnement nemen voor één EntraHOME en deze delen met verschillende Apple-/Google-gebruikers.

Je kan de verschillende abonnementen hier vinden.

Bijvoorbeeld: je hebt één EntraHOME en twee beheerders. De eerste beheerder heeft een PRO-abonnement, deze beheerder kan tot 95 gebruikers en 5 beheerders beheren. De tweede beheerder heeft geen abonnement, hij of zij kan enkel de gratis functies in de app gebruiken ondanks dat deze beheerder wel de instellingen van de EntraHOME kan wijzigen.

In geval dat de Wifi-router werd vervangen, kun je de Wifi-verbinding van de EntraHOME wijzigen. Tik op de Instellingen-toets and kies Wifi Access Point wijzigen. Volg vervolgens de instructies op de verschillende schermen om de WiFi-verbinding te wijzigen.

iOS
Tik op de Instellingen-toets en selecteer Fabrieksinstellingen laden. Volg vervolgens de instructies in de volgende schermen om te fabrieksinstellingen te herstellen.

Android
Tik op de Menu-toets en selecteer Fabrieksinstellingen laden. Volg vervolgens de instructies in de volgende schermen om te fabrieksinstellingen te herstellen.

Genereer een QR-code in de app voor de gebruiker / beheerder (apparaat A) die je wenst te kopiëren / over te dragen.

Lees de aangemaakte QR-code met het nieuwe apparaat (apparaat B).