ENTRYA

GOLFTOERNOOI 2024

Met genoegen nodigen wij u uit voor een exclusief golftoernooi, georganiseerd door Kreon in samenwerking met Volvo en Entrya, op het schitterende terrein van de Koninklijke Limburg Golf Club in het schilderachtige Houthalen, België.

Dit prestigieuze evenement vindt plaats op  dinsdag 18 juni 2024 en volgt de uitdagende 4-man scramble spelvorm.

Let op: om deel te nemen is een minimale handicap van 28 vereist. We kijken ernaar uit u te verwelkomen voor een dag vol sportieve uitdagingen en gezelligheid op de groene fairways van de Koninklijke Limburg Golf Club.

Programma en praktische info

Bij aanvang om 8u30 op de Royal Limburg Golf Club te Houthalen-Helchteren, België, wordt u verwelkomd met een vorstelijk ontbijt.

Het toernooi vangt aan om 9.00 uur, waarbij de deelnemers zich gereed maken voor een ochtend vol uitdagingen en sportiviteit op de golfbanen.

Na een ontspannen ronde golf, doordrenkt met het genot van het spel, staat een voortreffelijke lunch klaar, gevolgd door een ceremonie van eer voor de winnaars. De prijzen, met zorg aangeboden door kreon, Volvo & Entrya, belichamen de triomfen van deze dag.

Bij het vallen van de avond, biedt een wandelend diner een kans om herinneringen te delen en ervaringen uit te wisselen met mededeelnemers

Wil je graag deel uitmaken van deze exclusieve gebeurtenis?

Schrijf je dan in via de onderstaande link!

Dinsdag 18 juni 2024

Limburg Royal Golfclub

Golfclub 3530 Houthalen-Helchteren

08u00 Ontvangst met ontbijt
09u00 Start toernooi:
4 man scramble / 18 holes
12u00-18u00 Lunch na het toernooi
18u00 Prijzenceremonie
19u00 Receptie + netwerk